Professionelt tømrerfirma

Eget værksted​

Konkurrencedygtige priser​

Etableret i 1993​

Totalentreprise varetages af velrenommeret byggefirma

Skal du have hjælp til en større byggeopgave, kan du med fordel vælge at få den bygget i en totalentreprise. Det kan vi hos BN Byggeservice i Maribo hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi er en velrenommeret virksomhed på Lolland-Falster med stolte håndværkertraditioner. Vi kører dog også gerne ud til kunder i fx Glostrup, Greve, Køge og omegn.

Fordelene ved at bygge i en totalentreprise

Der er mange fordele forbundet med at få en byggeopgave udført i en totalentreprise. En af de største fordele er, at du selv slipper for at koordinere de forskellige faggrupper, der er inde over et større byggeprojekt. Skal du fx have bygget et nyt hus, involverer det typisk både:

  • ​Malere
  • ​Murere
  • ​VVS’ere
  • ​Tømrere
  • Elektrikere​

Det samme gør sig også gældende, hvis du skal have udført en mindre opgave, som fx en renovering af dit badeværelse. Her kan der også være behov for både murere, VVS’ere, malere og elektrikere, og det er et meget omfattende og tidskrævende arbejde selv at stå for koordineringen af alle disse faggrupper.

Ved at lade et professionelt byggefirma varetage din totalentreprise kan du nøjes med kun at have kontakt med én person i løbet af hele byggeriet, og du slipper derfor også for at skulle ringe til en række forskellige håndværkere for at høre, hvad status er på byggeriet.

En anden fordel ved at vælge netop denne form for entreprise er, at du får en samlet løsning, hvor der er en stor sandsynlighed for, at tidsplanen overholdes, og at løsningerne er gennemtænkte fra start af.

Medlem af Dansk Byggeri´s garantiordning - din sikkerhed.​


Kontakt os og hør mere eller få en pris på dit byggeprojekt

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få bygget i en totalentreprise, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på din total- eller hovedentreprise.

Ring og hør mere allerede i dag på tlf. 54 78 43 90 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til vores e-mail: bnbygge@mail.dk.

Sætter du pris på kvalitet, så vælg BN Byggeservice til snedker- og tømrerarbejdet
​Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. 


​Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter BN Byggeservice.
​Kontakt os på tlf. 54 78 43 90

Bjarne Nielsen i Maribo, DK på Houzz