Professionelt tømrerfirma

Eget værksted​

Konkurrencedygtige priser​

Etableret i 1993​

Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

​Har du brug for professionel hjælp til dit tagarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Hos BN Byggeservice i Maribo har vi bl.a. specialiseret os i tagrenovering og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde. Vi kan bl.a. reparere og vedligeholde tagsten og trækonstruktioner til konkurrencedygtige priser.

Vi er et velrenommeret tømrerfirma på Lolland-Falster, og vi arbejder ud fra stolte traditioner. Vi arbejder både for private og erhverv, og vi kan varetage store som små entrepriser. 

Hvad koster et nyt tag?

​Prisen på et nyt tag afhænger naturligvis af opgavens omfang. Dog er det som oftest en dyr omgang, hvorfor det også er attraktivt at overveje andre løsninger først, som fx en tagrenovering. Går du med tankerne om et nyt tag, er det værd at overveje at få foretaget en grundig gennemgang af dit tag først, så du kan træffe en beslutning på et bredere grundlag.

Få foretaget en grundig tagrenovering eller  gennemgang af dit tag

​Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

​Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de også sørge for en hurtig og effektiv tagrenovering, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Kontakt os og få et gratis tilbud på tagrenovering eller tagservice

​Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores tagservice. Skal du have udført en tagreparation, og ønsker du en billig pris på opgaven, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 54 78 43 90 eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmesiden. Du er også velkommen til at sende en e-mail til bnbygge@mail.dk, hvis du har brug for at komme i kontakt med os angående eftersyn eller renovering af tag.

Sætter du pris på kvalitet, så vælg BN Byggeservice til snedker- og tømrerarbejdet
​Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. 


​Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter BN Byggeservice.
​Kontakt os på tlf. 54 78 43 90

Bjarne Nielsen i Maribo, DK på Houzz